Oplæg

Jeg holder også oplæg – hør mere om:

✓ Sidder ledelseskompetencen i en slipseknude?

✓ Sporskifte

✓ Køn, kultur og konstruktioner

 

Oplæg

Sidder ledelseskompetencen i en slipseknude?

 • Om køn og ledelse med et twist af humor
 • Henvender sig til gå-hjem-møder
 • Folk der gerne vil snuse til emnet
 • Konkret og praksisorienteret

Sporskifte

 • Min egen historie
 • Hellere gøre noget du fortryder – end fortryde noget, du aldrig fik gjort
 • Henvender sig til personer, der står ved en skillevej, der vil noget andet, der mangler det sidste kick
 • En opmuntrende historie om, at man (ofte) kan mere end man tror

Køn, kultur og konstruktioner

 • En akademisk tilgang
 • Men også teori omsat til praksis
 • Henvender sig til ledere, HR-medarbejdere og andre der har interesse i emnet og/eller ønsker at arbejde med det professionelt
 • Hvor er vi nu – hvor vil vi gerne hen, hvad skal der til?

Oplæggene har typisk en varighed på mellem en og to timer. Der kan efterfølgende lægges op til diskussion og erfaringsudveksling

kontakt

Kom i kontakt med mig

Udfyld formularen og jeg kontakter dig.
Du er også velkommen til at ringe på tlf. 40 30 61 17.

Om mig

Tekst om diversitet i ledelse kommer her. Tekst om diversitet i ledelse kommer her.

Tekst om diversitet i ledelse kommer her. Tekst om diversitet i ledelse kommer her. Tekst om diversitet i ledelse kommer her.

Tekst om diversitet i ledelse kommer her.Tekst om diversitet i ledelse kommer her. Tekst om diversitet i ledelse kommer her.

Tekst om diversitet i ledelse kommer her.Tekst om diversitet i ledelse kommer her. Tekst om diversitet i ledelse kommer her.

 

Coaching

Kundeudtalelser

Jeg var igennem en lang ansættelsesproces til mit nuværende job, og det var ultrafedt at have Marianne med på sidelinien, jeg blev mere eller mindre coachet til de enkelte samtaler, på intet tidspunkt gik jeg til et møde eller samtale med arbejdsgiver uden at jeg følte mig forberedt, og mentalt rustet til at gennemføre disse på bedst mulig måde.

Marianne er vildt dygtig og meget kompetent! Marianne er tillidsfuld og nem at åbne sig til.

Jeg kan kun give Marianne min varmeste anbefaling.

Morten Steen IT-chef i Frederikshavn Forsyning
IT-chef i Frederikshavn Forsyning

Marianne har en evne til at få personen, som hun sidder over for til at åbne sig. Hun er lyttende, men samtidig giver hun de input som man har bug for, for at komme videre. Hun er engageret og altid velforberedt til samtalerne.

Marianne har givet mig rigtig mange nye bolde med i bagagen. Viden som jeg har brugt, til at komme videre og finde min nye platform.

Jeg vil give Marianne Vagn Pedersen de bedste anbefalinger, og jeg ved at de personer som kommer forbi Marianne’s coaching, vil komme ud på den anden side, styrket og klar til nye udfordringer.

Anette Bjerg Holst
HR/Løn og Controlling hos Cewe Nordic ApS

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Marianne i et new placement forløb da XX lukkede virksomheden.

Jeg blev tildelt Marianne som min personlige coach i denne situation. Marianne kendetegnes ved altid at være grundigt forberedt og være nærværende gennem hele samtaleforløbet.

Som person er Marianne utrolig tillidsvækkende og opnår hurtig i coachingprocessen at komme ind konkrete handlingsplaner samt konstruktivt udfordre på personlige overbevisninger.

Personligt havde jeg et fantastisk new placement forløb og kan kraftigt anbefale andre i lignende situationer at benytte Marianne som en dygtig og professionel sparringspartner.

Peter Frølund
Logistics Specialist at Kamstrup

Marianne Vagn Pedersen er en særdeles dygtig og kompetent coach.

I hendes coaching af mig oplevede jeg, at hun lod mig udfolde min historie og mine kompetencer i mit eget sprog, således at jeg gennem processen oplevede at have ejerskab for de kompetencer og færdigheder, der udfoldede sig, hvilket jeg mener, er en særdeles vigtig og særlig evne at have.

Marianne er meget anerkendende i sin tilgang uden på noget tidspunkt at blive forført til overfladisk ros, hvilket kræver en evne til at se og møde de mennesker, hun møder og skal hjælpe videre i processerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som coach i enhver henseende.

Inge Kaldahl

Da jeg var ved at starte virksomhed op med to andre, brugte vi Marianne som teamcoach og fik stor succes med opstart af vores samarbejde.

Vi havde konkrete udfordringer og ”løse ender” i forhold til vores kommende samarbejde, men efter en formiddag med Marianne gik vi derfra med ny energi og med en følelse af, at vi nu var på rette vej. Efter vores teamcoaching var vi var meget motiveret til at komme i gang, fordi vi havde fået styr på en konkret handleplan.

Det første indtryk jeg fik af Marianne var, at hun var der for os. Hendes nærhed og evne til at lytte aktivt til vores problemstillinger, gjorde at vi åbnede op og fortalte om vores personlige udfordringer. Marianne styrede det, så det ikke blev gjort personligt, men hele tiden med fokus på udfordringerne.

Günther Thorhauge Rudkjøbing

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få gode råd og tips om forandringsprocesser, coaching, personlig udvikling og karrieresparring

You have Successfully Subscribed!

Share This