Forandringsprocesser

Få hjælp til jeres forandringsprocesser gennem:

✓ Teamcoaching og/eller individuelle coachingforløb

✓ Meningsfulde og målrettede udviklingsforløb

✓ Strategisk kompetenceudvikling

✓ Analyser af jeres organisationskultur, kommunikation/sprog og processer

 

Forandringsprocesser

Hvordan står det til med trivslen på din arbejdsplads? Er der et godt arbejdsklima og en konstruktiv kommunikation? Har I et fælles sprog og en god forståelse for de forskellige arbejdsopgaver og hvordan de bedst løses?

Eller bruger I mere tid på konflikthåndtering, misforståelser og dårlige samarbejdsrelationer?

Gennem coachingen skabes nye indsigter i teamet og hos den enkelte medarbejder, der samtidig støttes i at få nye tanke- og handlemuligheder. På denne måde brydes uhensigtsmæssige mønstre og en umiddelbart uløselig konflikt forvandles til en innovativ mulighed.

Coachingen kan medvirke til at styrke relationer og samarbejde og sikre en hensigtsmæssig kommunikation, samtidig med at usikkerhed og modstand mod forandring mindskes eller helt fjernes.

Som certificeret organisationscoach designer og faciliterer jeg coachingsamtaler og -processer efter virksomhedens behov – alt efter målgruppe, formål, opgave og situation.

kontakt

Kom i kontakt med mig

Udfyld formularen og jeg kontakter dig.
Du er også velkommen til at ringe på tlf. 40 30 61 17.

Udvalgte kompetencer og arbejdsområder: 

 • Fokus på, hvordan virksomheden strategisk kan arbejde med diversitet – baseret på den nyeste forskning og viden samt virksomhedens behov
 • Gennemførelse af kulturanalyser, der bl.a. kortlægger organisationens praksisser og processer eksempelvis i forhold til rekruttering, ansættelse og udnævnelse – hvem søger og hvem ansættes/udpeges?
 • Gennemgang af politikker og deres konsekvenser/betydning
 • Undersøgelse af medarbejdertrivsel
 • Strategisk kompetenceudvikling  på ledelsesniveau – kortlægning af niveauet i dag og hvad der skal styrkes for at kunne lede virksomheden optimalt under fremtidens arbejds- og markedsvilkår
 • Synliggørelse af hele talentmassen
 • Design, igangsætning og facilitering af processer – iværksættes typisk i forlængelse af kulturanalyse og kortlægning
 • Implementering af optimerede processer
 • Evaluering og opfølgning på fremtidige processer (etablere en kultur, der løbende holder fokus på, at virksomhedens processer på alle niveauer er optimale)
 • Udvikle talentprogrammer i samarbejde med virksomheden – dette sikrer en stærk talentmasse og fødekæden

Metoder:

 • Interview – (fokusgruppe interview, strukturerede og semistrukturerede m.v.) – går i dybden med den konkrete problemstilling
 • Spørgeskemaundersøgelse/Surveys – giver et generelt billede af problemstillingen

Pris: Da det er vigtigt for mig, at mine ydelser er individuelle og tilpasset den enkelte person eller virksomhed, bedes du kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

 

 

 

 

 

 

“If you want something you’ve never had, you must be willing to do something you’ve never done”

Thomas Jefferson

Om mig

Med en baggrund som Sociolog med speciale i Organisationskultur og ledelse udfører jeg kulturanalyser af jeres organisation, hvor jeg eksempelvis kortlægger praksisser og processer – fungerer de hensigtsmæssigt eller oplever medarbejderne udfordringer?

Som certificeret organisationscoach gennemfører jeg teamcoaching såvel som 1:1 coaching – dette kan være som led i at styrke trivslen og dermed effektiviteten blandt medarbejderne.

Mit speciale er indenfor Diversitet i ledelse, så ønsker du at styrke diversiteten på ledelsesniveau i jeres organisation og arbejde visionært og konstruktivt med dette område, så kontakt mig endelig og lad os tage en snak.

Coaching

Kundeudtalelser

Jeg var igennem en lang ansættelsesproces til mit nuværende job, og det var ultrafedt at have Marianne med på sidelinien, jeg blev mere eller mindre coachet til de enkelte samtaler, på intet tidspunkt gik jeg til et møde eller samtale med arbejdsgiver uden at jeg følte mig forberedt, og mentalt rustet til at gennemføre disse på bedst mulig måde.

Marianne er vildt dygtig og meget kompetent! Marianne er tillidsfuld og nem at åbne sig til.

Jeg kan kun give Marianne min varmeste anbefaling.

Morten Steen IT-chef i Frederikshavn Forsyning
IT-chef i Frederikshavn Forsyning

Marianne har en evne til at få personen, som hun sidder over for til at åbne sig. Hun er lyttende, men samtidig giver hun de input som man har bug for, for at komme videre. Hun er engageret og altid velforberedt til samtalerne.

Marianne har givet mig rigtig mange nye bolde med i bagagen. Viden som jeg har brugt, til at komme videre og finde min nye platform.

Jeg vil give Marianne Vagn Pedersen de bedste anbefalinger, og jeg ved at de personer som kommer forbi Marianne’s coaching, vil komme ud på den anden side, styrket og klar til nye udfordringer.

Anette Bjerg Holst
HR/Løn og Controlling hos Cewe Nordic ApS

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Marianne i et new placement forløb da XX lukkede virksomheden.

Jeg blev tildelt Marianne som min personlige coach i denne situation. Marianne kendetegnes ved altid at være grundigt forberedt og være nærværende gennem hele samtaleforløbet.

Som person er Marianne utrolig tillidsvækkende og opnår hurtig i coachingprocessen at komme ind konkrete handlingsplaner samt konstruktivt udfordre på personlige overbevisninger.

Personligt havde jeg et fantastisk new placement forløb og kan kraftigt anbefale andre i lignende situationer at benytte Marianne som en dygtig og professionel sparringspartner.

Peter Frølund
Logistics Specialist at Kamstrup

Marianne Vagn Pedersen er en særdeles dygtig og kompetent coach.

I hendes coaching af mig oplevede jeg, at hun lod mig udfolde min historie og mine kompetencer i mit eget sprog, således at jeg gennem processen oplevede at have ejerskab for de kompetencer og færdigheder, der udfoldede sig, hvilket jeg mener, er en særdeles vigtig og særlig evne at have.

Marianne er meget anerkendende i sin tilgang uden på noget tidspunkt at blive forført til overfladisk ros, hvilket kræver en evne til at se og møde de mennesker, hun møder og skal hjælpe videre i processerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som coach i enhver henseende.

Inge Kaldahl

Da jeg var ved at starte virksomhed op med to andre, brugte vi Marianne som teamcoach og fik stor succes med opstart af vores samarbejde.

Vi havde konkrete udfordringer og ”løse ender” i forhold til vores kommende samarbejde, men efter en formiddag med Marianne gik vi derfra med ny energi og med en følelse af, at vi nu var på rette vej. Efter vores teamcoaching var vi var meget motiveret til at komme i gang, fordi vi havde fået styr på en konkret handleplan.

Det første indtryk jeg fik af Marianne var, at hun var der for os. Hendes nærhed og evne til at lytte aktivt til vores problemstillinger, gjorde at vi åbnede op og fortalte om vores personlige udfordringer. Marianne styrede det, så det ikke blev gjort personligt, men hele tiden med fokus på udfordringerne.

Günther Thorhauge Rudkjøbing

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få gode råd og tips om forandringsprocesser, coaching, personlig udvikling og karrieresparring

You have Successfully Subscribed!

Share This