Om MarKant

Mit navn er Marianne Vagn Pedersen og jeg står bag MarKant.

Jeg har fulgt min drøm og har nu det liv, som jeg altid har ønsket mig med frihed, muligheder og uafhængighed. Men det har taget tid og der er ikke altid en lige vej til målet. Efter mine mange år som ansat i den finansielle sektor var jeg nået til et punkt, hvor jeg spurgte mig selv – Er det det her, jeg vil resten af mit liv? Svaret var nej og jeg tog en beslutning om at skabe forandring – for mig selv og i mit arbejdsliv.

Vi har kun ét liv og jeg vil hellere fortryde noget jeg gør, end sidde som 80-årig og fortryde det, jeg aldrig fik gjort.

Så hvis jeg skulle være tro mod mig selv, var der kun én ting at gøre; nemlig at sige min stilling i banken op. Derefter tog jeg hul på et liv som sociologistuderende – i en alder af 43 år – og fik efter fem års studier min kandidatgrad i Sociologi med speciale i Organisationskultur og ledelse.

Efterfølgende fik jeg muligheden for at tage en certificering som Coach – en mulighed jeg greb og aldrig har fortrudt.

Undervejs har jeg fået støtte og sparring af mange mennesker, som har hjulpet mig til at se mulighederne fremfor begrænsningerne og givet mig modet til at udfordre mig selv. Jeg har lært at lytte til mig selv og mærke efter, hvad jeg har brug for.

Den beslutning, jeg tog dengang, har åbnet så mange muligheder for mig og jeg oplever nu – som selvstændig coach og karriererådgiver – at have en høj grad af frihed og indretter mit arbejdsliv, så det understøtter de værdier, jeg har som menneske.

Samtidig er jeg ikke i tvivl om, hvad formålet med mit (arbejds-) liv er – jeg vil støtte andre i at få det liv, de ønsker sig; hvor de oplever øget energi, har mentalt overskud og er mere i balance. Akkurat som jeg selv har oplevet.

Så oplever du – som jeg også gjorde – at hverdagen er sat på auto-pilot, at du sætter andre før dig selv, at du skal passe ned i en kasse, som andre måske har designet? Så lad mig hjælpe dig med at skabe klarhed og balance i dit liv.

Dét er både bæredygtigt og væredygtigt <3

 

Vision

Jeg ønsker med MarKant at være den foretrukne coach, sparringspartner og rådgiver for de karrierekvinder, der ønsker at tage ejerskab for deres egen udvikling og skabe det (arbejds-) liv, de ønsker sig.

Et arbejdsliv, hvor balance, integritet og trivsel er i højsædet. Hvor de udfordrer sig selv og ser muligheder fremfor begrænsninger.

Hvor de får sagt fra overfor det, der dræner og ja til det, der nærer.

Mission

Det er MarKants formål at sikre, at kvinder, der oplever at være fanget i et hamsterhjul, får skabt klarhed over, hvad resten af livet skal bruges på.

At de oplever at få balance i livet, der giver dem mentalt overskud og mere glæde. At de får øje på og udfolder hele deres potentiale og får en styrket tro på, at de kan mere end de tror.

Kort sagt at de bliver klar over, hvad de i bund og grund har lyst til, hvad de er gode til og hvad der motiverer dem

Værdier

Tillid og troværdighed – fordi det er vigtigt for relationen og for udviklingen. Hvis der ikke er tillid, er det meget vanskeligt at åbne sig for hinanden og vise sårbarhed. Og så kan det være svært at skabe netop den udvikling, som du ønsker. Uden tillid ingen tryghed. Jeg ser det som min fornemste opgave, at etablere et rum af tillid, hvor du kan dele og vise sårbarhed, så vi når ind til kernen af din udfordring(er).

Humor og glæde – fordi det er meget nemmere at udvikle sig, når man er glad og har det sjovt undervejs.  Det får det hele til at glide nemmere og nogen gange skal der ikke så meget til, for at gøre andre glade. Og så smitter det 😊

Dynamik og empati – det er vigtigt at vi tør udfordre hinanden, det er her vi flytter os. Når vi kommer udenfor vores komfortzone. Men det skal gøres med indsigt i den andens ønsker og behov. Så empati og dynamik er fantastiske elementer, når de er i balance.

  Om mig

  Som person opleves jeg som:

  • Professionel og troværdig – en klar sammenhæng mellem holdning og handling sikrer autenticitet
  • Nysgerrig og passioneret – Som udadvendt menneske er jeg nysgerrig og åben overfor nye indsigter, fordi det skaber grobund for innovation og udvikling – dette er er min passion og drivkraft
  • Dynamisk og empatisk – Jeg udviser stort engagement og imødekommenhed
  • En stærk formidler – i både skrift og tale. Som underviser og oplægsholder er jeg vant til at formidle på et letforståeligt sprog

  Tilmeld dig nyhedsbrevet

  Få gode råd og tips om forandringsprocesser, coaching, personlig udvikling og karrieresparring

  You have Successfully Subscribed!

  Share This