Coaching og personlig udvikling

Gennem coachingen støtter jeg dig i at:

✓ Få et liv i balance – hvor du hviler i dig selv og oplever glæde, nærvær og mentalt overskud

✓ Få nye tanke- og handlemønstre, så du kan skabe det (arbejds-) liv, du ønsker dig.

✓ Skabe mentalt overskud og klarhed over dit liv

 

Coaching og personlig udvikling

Som certificeret coach kan jeg hjælpe dig til at opnå større balance og trivsel i dit liv.

Det er aldrig for sent at skabe en forandring i sit liv. Forestil dig, hvor du ville være, hvis du var gået i gang for et år siden – bare med små ændringer hver dag. Men nu gør du det og forstil dig så, hvor du vil være om et år!

Gennem coachingen flyttes fokus til dét, der virker og du får øje på nye muligheder og veje at gå.

Jeg arbejder ud fra ”Væredygtig ledelse af dit eget liv” og viser dig hvordan du skaber det liv, du drømmer om.

Ved at være positiv overfor dig selv og bruge din energi på de ting, du rent faktisk kan gøre noget ved, får du mere overskud i din hverdag.

Små skridt kan gøre en stor forskel i det lange løb.
Så kunne du tænke dig et liv, hvor:

• Karriere og privatliv er i balance?
• Du sætter grænser?
• Bliver bedre til at sige til og fra?
• Bevarer din integritet i relationen med andre?

Kontakt mig og vi finder sammen ud af, hvordan et evt. coachingforløb skal forløbe.

kontakt

Kom i kontakt med mig

Udfyld formularen og jeg kontakter dig.
Du er også velkommen til at ringe på tlf. 40 30 61 17.

Om mig

Ingen af os behøver gå udfordrende veje alene. Jeg har selv haft glæde af at have en coach og mentor med på sidelinjen. Som har støttet mig på min vej og hjulpet mig til at få mere klarhed over mit liv.

Som person brænder jeg for at skabe udvikling, trivsel og værdi for andre. Det motiverer mig at se når lyset tændes i øjnene og mennesker får øje på nye muligheder og veje at gå. At den enkelte selv har potentialet og mulighederne for at skabe det liv, de drømmer om. Nogle gange skal de bare hjælpes lidt på vej.

Som certificeret coach hjælper jeg dig med at få nye tanke- og handlemønstre. Jeg støtter dig i, at se muligheder fremfor begrænsninger – The sky is the limit

Coaching

Kundeudtalelser

Jeg var igennem en lang ansættelsesproces til mit nuværende job, og det var ultrafedt at have Marianne med på sidelinien, jeg blev mere eller mindre coachet til de enkelte samtaler, på intet tidspunkt gik jeg til et møde eller samtale med arbejdsgiver uden at jeg følte mig forberedt, og mentalt rustet til at gennemføre disse på bedst mulig måde.

Marianne er vildt dygtig og meget kompetent! Marianne er tillidsfuld og nem at åbne sig til.

Jeg kan kun give Marianne min varmeste anbefaling.

Morten Steen IT-chef i Frederikshavn Forsyning
IT-chef i Frederikshavn Forsyning

Marianne har en evne til at få personen, som hun sidder over for til at åbne sig. Hun er lyttende, men samtidig giver hun de input som man har bug for, for at komme videre. Hun er engageret og altid velforberedt til samtalerne.

Marianne har givet mig rigtig mange nye bolde med i bagagen. Viden som jeg har brugt, til at komme videre og finde min nye platform.

Jeg vil give Marianne Vagn Pedersen de bedste anbefalinger, og jeg ved at de personer som kommer forbi Marianne’s coaching, vil komme ud på den anden side, styrket og klar til nye udfordringer.

Anette Bjerg Holst
HR/Løn og Controlling hos Cewe Nordic ApS

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Marianne i et new placement forløb da XX lukkede virksomheden.

Jeg blev tildelt Marianne som min personlige coach i denne situation. Marianne kendetegnes ved altid at være grundigt forberedt og være nærværende gennem hele samtaleforløbet.

Som person er Marianne utrolig tillidsvækkende og opnår hurtig i coachingprocessen at komme ind konkrete handlingsplaner samt konstruktivt udfordre på personlige overbevisninger.

Personligt havde jeg et fantastisk new placement forløb og kan kraftigt anbefale andre i lignende situationer at benytte Marianne som en dygtig og professionel sparringspartner.

Peter Frølund
Logistics Specialist at Kamstrup

Marianne Vagn Pedersen er en særdeles dygtig og kompetent coach.

I hendes coaching af mig oplevede jeg, at hun lod mig udfolde min historie og mine kompetencer i mit eget sprog, således at jeg gennem processen oplevede at have ejerskab for de kompetencer og færdigheder, der udfoldede sig, hvilket jeg mener, er en særdeles vigtig og særlig evne at have.

Marianne er meget anerkendende i sin tilgang uden på noget tidspunkt at blive forført til overfladisk ros, hvilket kræver en evne til at se og møde de mennesker, hun møder og skal hjælpe videre i processerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som coach i enhver henseende.

Inge Kaldahl

Da jeg var ved at starte virksomhed op med to andre, brugte vi Marianne som teamcoach og fik stor succes med opstart af vores samarbejde.

Vi havde konkrete udfordringer og ”løse ender” i forhold til vores kommende samarbejde, men efter en formiddag med Marianne gik vi derfra med ny energi og med en følelse af, at vi nu var på rette vej. Efter vores teamcoaching var vi var meget motiveret til at komme i gang, fordi vi havde fået styr på en konkret handleplan.

Det første indtryk jeg fik af Marianne var, at hun var der for os. Hendes nærhed og evne til at lytte aktivt til vores problemstillinger, gjorde at vi åbnede op og fortalte om vores personlige udfordringer. Marianne styrede det, så det ikke blev gjort personligt, men hele tiden med fokus på udfordringerne.

Günther Thorhauge Rudkjøbing

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få gode råd og tips om forandringsprocesser, coaching, personlig udvikling og karrieresparring

You have Successfully Subscribed!

Share This