Jeg fik bl.a. denne dejlige hilsen efter mit oplæg “Sidder ledelseskompetencen i en slipseknude” i CA-regi i Gentofte:

Kære Marianne.
 
Mange tak for dit interessante og super inspirerende oplæg i aftes hos CA. Du har været med til at sætte mange tanker i gang hos mig. Jeg beundrer din “passion” for dit emneområde og du er heldig at arbejde på et område som du er passioneret i. Håber at møde dig igen.
 
Mange varme hilsner
Azam Javadi

 

 

Günther Thorhauge Rudkjøbing, selvstændig og indehaver af Rudkjøbing Consulting:

Da jeg var ved at starte virksomhed op med to andre, brugte vi Marianne som teamcoach og fik stor succes med opstart af vores samarbejde.

Vi havde konkrete udfordringer og ”løse ender” i forhold til vores kommende samarbejde, men efter en formiddag med Marianne gik vi derfra med ny energi og med en følelse af, at vi nu var på rette vej. Efter vores teamcoaching var vi var meget motiveret til at komme i gang, fordi vi havde fået styr på en konkret handleplan.

Det første indtryk jeg fik af Marianne var, at hun var der for os. Hendes nærhed og evne til at lytte aktivt til vores problemstillinger, gjorde at vi åbnede op og fortalte om vores personlige udfordringer. Marianne styrede det, så det ikke blev gjort personligt, men hele tiden med fokus på udfordringerne.

Hun var især god til at stille de rigtige spørgsmål og undersøge hvad der var vores problemstillinger inden hun tog fat på det, der var allermest vigtigt for os. Marianne bevægede sig let mellem vores forskellige perspektiver og var god til at styre samtalen, så vi fik samtaletid og fik sat styr på de ting, der var vigtige for os. Vi fik lavet en konkret handleplan, som vi bagefter satte i værk og derefter kom vi hurtigt videre med vores samarbejde.

Jeg er sikker på, at alle nye som gamle teams, der oplever små eller store udfordringer i hverdagen vil have godt af en teamcoaching. Vi vil som ny virksomhed/team især have fokus på teamcoaching til at starte med, så vi hele tiden er enige om hvilken vej vi skal gå indtil vi kender hinandens roller. Står vi overfor nye udfordringer kan Marianne hjælpe os, så det bliver en god oplevelse og derfor bliver udfordringer i teamet, noget der kan styrke os og få os videre.

Inge Kaldahl, cand.pæd.psyk. og indehaver af  Psykologisk Livssamtale Praksis:

Marianne Vagn Pedersen er en særdeles dygtig og kompetent coach.

I hendes coaching af mig oplevede jeg, at hun lod mig udfolde min historie og mine kompetencer i mit eget sprog, således at jeg gennem processen oplevede at have ejerskab for de kompetencer og færdigheder, der udfoldede sig, hvilket jeg mener, er en særdeles vigtig og særlig evne at have.

Marianne er igennem et coaching-forløb i stand til på sin nærværende og jordnære facon at få stillet de spørgsmål, som bringer én videre i processen og klarlægger, hvilke skridt der næste gang må tages, for at man blive bragt videre i processen.

Marianne er meget anerkendende i sin tilgang uden på noget tidspunkt at blive forført til overfladisk ros, hvilket kræver en evne til at se og møde de mennesker, hun møder og skal hjælpe videre i processerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som coach i enhver henseende.

Birgitte Reinhold Jakobsen, selvstændig yogainstruktør og indehaver af Voksenyoga.dk:

A. Hvad fik du konkret ud af coachingen?

Jeg kom til at se min usikkerhed og mine blokeringer i et nyt lys. Det det gik op for mig, at de var selvskabte og at det var af afgørende betydning for min succes at overvinde dem. Herefter kunne jeg – nænsomt hjulpet af Marianne – meget bedre helt konkret finde frem til en række tiltag, som har hjulpet mig siden.

b. Hvad synes du fungerede særlig godt?

Mariannes empati og intelligente spørgeteknik fik mig til at føle, at jeg – til min store overraskelse – havde svarene selv. Det var en fantastisk og øjenåbnende oplevelse.

c. Hvem tænker du ellers kan have glæde af coaching?

Jeg tror i grunden at ALLE kan have glæde af coaching af og til. De fleste af os går jo og tumler med en masse spørgsmål og tvivl i forhold til vores målsætninger, opgaver og udfordringer. Alt for ofte tøver vi i vadestedet pga. usikkerhed, tvivl eller for mange valgmuligheder. En dygtig coach som Marianne kan hjælpe dig til at sætte tingene i perspektiv, så du pludselig ser helt nye muligheder.

Thomas Espensen, medindehaver af Aalborg Triathlon:

Jeg fik det ud af mødet, at jeg skal være mere opmærksom på hvad signaler mine kolleager sender, omkring problemstillinger og bekymringer. At det jeg anser som små problemer, for dem kan være store og derfor fylde meget.

Som gruppe fik vi øjnene op for at vi skal stole på at vi hver især kan løse de opgaver som er os tildelt og nødvendig vis ikke behøver at have accept af alt det vi fortager os og deraf mindske antallet af “ligegyldige mails”

Jeg syntes den måde som du snakkede med os, hver især uden forstyrrelse af de andre var super, her fik man lov til at tale ud og forklar hvad man mente (hvilket man nok ikke når i det daglige). Samtidig var de små spørgerunder gode, således at man efterfølgende kunne uddybe de ting man ikke havde forklaret godt nok i første omgang, så der kom en større forståelse af de ting man havde på hjertet.

——————————————————————————————————————————————-

Nedenstående er uddrag fra Evalueringsskemaer ifm. mit oplæg ”Sporskifte” i netværks-regi januar 2014:

Carina Kronborg, kunderådgiver Sydbank:

Marianne har et godt drive og er inspirerende
Elin Nielsen, selvstændig indenfor kommunikation, indehaver af Explicit:

Marianne er superautentisk og hendes oplæg levende og interessant

Lykke K. Simonsen, cand. mag. KKG:

Det var utroligt spændende at høre Mariannes egen historie og det hun vil – og ærligt, så havde jeg ikke regnet med det var så godt. Hun gjorde det meget inspirerende.

Suzanne Nyvang, selvstændig erhvervscoach og udviklingskonsulent:

Foredraget levede absolut op til mine forventninger. Marianne er en god fortæller, entusiastisk og inspirerende at høre på.

———————————————————————————————————————————————–

Nedenstående er referencer fra min LinkedIn profil:

Poul Bonde Jensen, HR-strateg, Jyske Bank (Marts 2013):

Mariannes arbejde med sit speciale på sociologistudiet byggede på empirisk materiale, som hun samlede ind i Jyske Bank, og arbejdet havde mange lighedspunkter med en regulær konsulentopgave. Under vores ret tætte samarbejde, hvor jeg fungerede som en slags praktisk vejleder for hende, viste hun selvstændige evner til at kombinere teoretisk indsigt og metodisk grundighed med en sikker sans for empirisk og praktisk relevans. I sin præsentation og formidling af resultaterne af arbejdet demonstrerede hun overblik, engagement og en professionel indstilling, som gav et fint udgangspunkt for en konstruktiv debat om nye tiltag i forhold til køn og ledelse.

Mariane Therkelsen, Udviklingschef HR, Region Nordjylland (marts 2013):

Marianne Vagn Pedersen deltog i et møde i vores organisation om køn og ledelse. Marianne fortalte engageret og indlevende om de overvejelser, hun har gjort sig om temaet. Vi drøftede efterfølgende barrierer og udfordringer i forhold til emnet kvinder i topledelse! Har du brug for en ildsjæl, der kan være med til at sætte temaet på dagsordenen i din organisation, så kan jeg anbefale Marianne. Hun brænder for det!

——————————————————————————————————————————————-